Newborn Fotograaf

Klant gegevens

Algemene voorwaarden en overeenkomst

1. De prijs voor de fotosessie dekt de tijd en creativiteit van de fotograaf, professionele bewerking van ca. 10-30 foto’s, weergegeven via een online fotogalerij, verzorging van de nabestelling en afhandeling hiervan.

2. Alle door Gustavo Gonzalez Fotografie genoemde bedragen zijn inclusief btw, tenzij anders overeengekomen.

3. Tenminste 25% van het totaalbedrag wordt als aanbetaling verlangd en zal voorafgaand aan de opdracht voldaan moeten zijn om uw plek in mijn agenda te garanderen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Bij ziekte wordt de afspraak verschoven. Op de dag van de fotosessie dient het rest van het bedrag voldaan te worden (contant/pinnen).

4. De online fotogalerij zal binnen 21 dagen na de fotosessie beschikbaar zijn. Zodra de galerij actief is, heeft u 14 dagen de tijd om uw foto’s te kiezen (deze periode kan tegen betaling verlengd worden). Bij geen reactie, zal de fotograaf na deze periode, zonder overleg een selectie maken.

5. Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te kopen.

6. Een preview van de sessie, met ca. 5 afbeeldingen, zal op mijn blog op de website geplaatst worden. U bent van harte welkom (en wordt aangemoedigd) om uw preview te delen met vrienden en familie.

7. Bij een cakesmash mag de taart zelf geregeld worden. Neemt Gustavo Gonzalez Fotografie de taart mee, dan kan deze nooit aansprakelijk worden gesteld als een kind bv. allergisch is.

8. Bij opdrachten kan de fotograaf nooit aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door bijvoorbeeld: vallen, uitglijden etc.

9. Bij ziekte of onmacht van Gustavo Gonzalez Fotografie verschuift de shoot.

10. Reproductie van de foto’s zonder uitdrukkelijk toestemming van de fotograaf is verboden en wettelijk niet toegestaan. Scannen, screenshots maken en afdrukken van deze foto’s worden allemaal beschouwd als inbreuk op het auteursrecht.

11. Compactcamera’s en spiegelreflexcamera’s zijn uitdrukkelijk verboden tijdens een fotosessie.

12. Foto’s die gemaakt zijn tijdens de shoot mogen aangewend worden door Gustavo Gonzalez Fotografie ter promotie. Deze promotie mag in alle media, mogelijkheden en formaten gebruikt worden. Bijvoorbeeld: website, Facebook, internet, folders, visitekaartjes, affiches etc. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, moet u dit aan mij bevestigen via e-mail voorafgaand aan de fotoshoot.

13. Gustavo Gonzalez Fotografie is niet verantwoordelijk als de klant om wat voor reden ook de algemene voorwaarden niet gelezen heeft.


Als je kiest om je betaling zelf over te schrijven, dan kunt je dit doen naar:

NL17 KNAB 0255 2958 39 onder vermelding van je naam en om welke fotoshoot het gaat.

Mis het niet!

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanbiedingen en speciale acties van Gustavo Gonzalez Fotografie? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief

Newborn Fotograaf

ARNHEM
Utrechtseweg 310, Gebouw B46, 6812AR, Arnhem
Alleen op afspraak

06.83699324
info@gustavogonzalez.nl

Gustavo Gonzalez is een newborn fotograaf, zwangerschapsfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Arnhem.

Kijk voor meer informatie over de prijzen bij tarieven op de website van Gustavo Gonzalez.
Daarnaast maak ik ook foto’s op buitenlocatie, ideaal voor zwangerschap, gezinnen en kinderen.
Ik ben beschikbaar om te fotograferen bij je thuis of op een andere locatie naar keuze. Neem contact met mij op voor meer informatie.
Ik fotografeer ook voor catalogi en/of reclame. Vraag eerst voor beschikbaarheid en prijzen.
Als je de foto’s van Gustavo Gonzalez Fotografie wilt gebruiken in een publicatie zoals een boek, tijdschrift, online publicatie of reclame, neem dan eerst contact met mij op voor licentie.
De volledige lijst met fotografische diensten van Gustavo Gonzalez Fotografie omvat:
Zwangerschapsfotografie, Newborn Fotografie, Babyfotografie, Peuterfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie.

Nbp logo@2x
Proud Member of NewbornPhotography.com
The #1 Community for Professional Newborn Photographers