fbpx
Fotograaf Arnhem

Newborn Fotoshoot

Die kleine vingertjes, teentjes, wimpertjes, dat schattig mondje gevormd door zijn glimlach. De momenten die je beleeft gedurende de eerste dagen na de geboorte van je baby zijn van onschatbare waarde en voordat je het weet zijn deze voorbij gevlogen. Heel graag wil ik deze mooie momenten voor je vastleggen, zodat je op die manier de gevoelens en emoties op ieder gewenst moment in de toekomst kan herbeleven.

newborn sessie, fotoshoot in Arnhem. Pasgeboren baby fotoshoot

Mijn doel is om de unieke schoonheid van jouw baby vast te leggen. Die mooie trekjes en bijzonderheden die het heeft met amper een paar levensdagen wanneer het nog zo klein en teder is. Ik wil graag beelden creëren, die gedurende lange tijd bij zullen blijven als een prachtige herinnering, zodat ze in de toekomst een mooi cadeau zullen zijn voor je kind.

Vanaf het moment dat het bekend is wanneer je bent uitgerekend, kun je al contact met mij opnemen om te reserveren. Ik zal dan voor die periode tijd vrijmaken in mijn agenda om er zo van verzekerd te zijn dat ik beschikbaar ben om de sessie te realiseren, aangezien een newborn fotoshoot zo snel mogelijk na de geboorte dient plaats te vinden. Tussen de 6 en 14 dagen van leven is ideaal, omdat een baby in de meeste gevallen dan nog die mooie tere babyhuid heeft dat zo kenmerkend is bij pasgeborenen. Bovendien is het gedurende deze dagen veel makkelijker dat het kindje diep slaapt tijdens de sessie en ook nog dezelfde elasticiteit heeft die het binnen mamma´s buik had om zo verschillende poses te kunnen realiseren.

Newborn fotograaf Duiven

Om een sessie met zekerheid te kunnen laten plaatsvinden, is het noodzakelijk dat een van de ouders, bij voorkeur 3 tot 4 dagen na de geboorte contact met mij opneemt, om op die manier zo snel mogelijk een afspraak te kunnen vastleggen.
Een newborn fotoshoot duurt over het algemeen 2 tot 4 uur, aangezien het jouw baby is die het ritme bepaalt. Het is noodzakelijk dat we aandacht besteden aan zijn signalen en lichaamstaal om op die manier de meest comfortabele omstandigheden voor de baby te creëren. Tijdens de sessie komt de veiligheid en comfort van jouw baby op de eerste plaats.
Wij kunnen de sessie in het comfort van mijn studio in Arnhem laten plaatsvinden. In de studio zorg ik altijd dat je baby lekker warm blijft. Ik heb een grote variëteit aan kleedjes, achtergronden, doosjes, mandjes enz.

Fotostudio Arnhem Newborn Baby Fotograaf

Het is belangrijk om vlak voordat de sessie begint je baby te voeden zodat het met een volle buik tevreden kan slapen. Er is hier geen enkele haast bij. Ik zal geduldig wachten totdat je baby rustig in slaap is gevallen. Soms vallen ze al in slaap tijdens de voeding en ander keren duurt het wat langer. Tijdens de sessie is het soms nodig om een pauze in te lassen als de baby gewiegd, gevoed of verschoond moet worden. Vergeet niet om al het nodige voor je baby mee te nemen, als voeding en verzorging. Het is van belang rekening te houden met het feit dat iedere baby anders is en dus niet alle baby’s accepteren het even makkelijk om díe concrete pose aan te nemen die je wellicht voor de sessie hebt gezien.

Mocht je vragen aan mij hebben, nodig ik je uit om naar het onderdeel veelgestelde vragen te gaan. Als je je vraag daar niet in terug kunt vinden, stuur mij dan s.v.p. een e-mail naar info@wordpress-463744-1452888.cloudwaysapps.com

Mis het niet!

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanbiedingen en speciale acties van Gustavo Gonzalez Fotografie? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief

Newborn Fotograaf

ARNHEM
Utrechtseweg 310, Gebouw B46, 6812AR
Alleen op afspraak

06.83699324
info@wordpress-463744-1452888.cloudwaysapps.com

Gustavo Gonzalez is een newborn fotograaf, zwangerschapsfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Arnhem

Kijk voor meer informatie over de prijzen bij tarieven op de website van Gustavo Gonzalez.
Daarnaast maak ik ook foto’s op buitenlocatie, ideaal voor zwangerschap, gezinnen en kinderen.
Ik ben beschikbaar om te fotograferen bij je thuis of op een andere locatie naar keuze. Neem contact met mij op voor meer informatie.
Ik fotografeer ook voor catalogi en/of reclame. Vraag eerst voor beschikbaarheid en prijzen.
Als je de foto’s van Gustavo Gonzalez Fotografie wilt gebruiken in een publicatie zoals een boek, tijdschrift, online publicatie of reclame, neem dan eerst contact met mij op voor licentie.
De volledige lijst met fotografische diensten van Gustavo Gonzalez Fotografie omvat:
Zwangerschapsfotografie, Newborn Fotografie, Babyfotografie, Peuterfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie en Portretfotografie.

Nbp logo
Proud Member of NewbornPhotography.com
The #1 Community for Professional Newborn Photographers