fbpx
Fotograaf Arnhem

Over mij

Gustavo Gonzalez

Hallo!

Mijn naam is Gustavo, ik woon in Duiven en ik ben een zwangerschapnewborn, familie en kinderfotograaf. Allereerst ben ik echtgenoot en ook vader van een dochter. Ik kom uit Spanje, (Canarische Eilanden). Ik zal eerst iets meer over mijzelf vertellen en wat mijn relatie is tot fotografie.

Ik ben altijd geobsedeerd geweest in fotografie. In mijn vrije tijd maakte ik de gehele dag foto’s van diverse aard, ongeacht of ik alleen was of in gezelschap van anderen, ik vergat mijn camera nooit. Gedurende enkele jaren heb ik gewerkt op een fotografie-afdeling in een groot Spaans warenhuis, waar ik de basisbeginselen van mijn kennis heb opgedaan. Na het volgen van verschillende cursussen in digitale fotografie, heb ik in 2007 besloten om fotograferen meer als hobby te zien en zo begon ik aan verschillende opdrachten voor bedrijven, bruiloften als ook voor het maken van familieportretten.

In 2008 ben ik verhuisd naar Nederland en sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in baby-, kind- en gezinsfotografie met als doel voor hen het geluk vast te leggen en te vereeuwigen. In de afgelopen jaren heb ik dan ook veel tijd geïnvesteerd om mijn fotografie techniek te verbeteren, door in het buitenland congressen te bezoeken en het volgen van workshops en online cursussen van wereldbekende fotografen.

Ik zou graag uw fotograaf willen zijn! Als je een mooie herinnering van je zwangerschap, pasgeboren baby of je familie wilt hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik zou het leuk vinden om je te helpen om deze speciale momenten in je leven voor altijd vast te leggen.

Gustavo Gonzalez

Mis het niet!

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanbiedingen en speciale acties van Gustavo Gonzalez Fotografie? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief

Newborn Fotograaf

ARNHEM
Utrechtseweg 310, Gebouw B46, 6812AR
Alleen op afspraak

06.83699324
info@wordpress-463744-1452888.cloudwaysapps.com

Gustavo Gonzalez is een newborn fotograaf, zwangerschapsfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Arnhem

Kijk voor meer informatie over de prijzen bij tarieven op de website van Gustavo Gonzalez.
Daarnaast maak ik ook foto’s op buitenlocatie, ideaal voor zwangerschap, gezinnen en kinderen.
Ik ben beschikbaar om te fotograferen bij je thuis of op een andere locatie naar keuze. Neem contact met mij op voor meer informatie.
Ik fotografeer ook voor catalogi en/of reclame. Vraag eerst voor beschikbaarheid en prijzen.
Als je de foto’s van Gustavo Gonzalez Fotografie wilt gebruiken in een publicatie zoals een boek, tijdschrift, online publicatie of reclame, neem dan eerst contact met mij op voor licentie.
De volledige lijst met fotografische diensten van Gustavo Gonzalez Fotografie omvat:
Zwangerschapsfotografie, Newborn Fotografie, Babyfotografie, Peuterfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie en Portretfotografie.

Nbp logo
Proud Member of NewbornPhotography.com
The #1 Community for Professional Newborn Photographers