Over mij

Hallo!

Mijn naam is Gustavo, ik woon in Duiven en ik ben een zwangerschap, newborn, familie en kinderfotograaf. Allereerst ben ik echtgenoot en ook vader van een dochter. Ik kom uit Spanje, (Canarische Eilanden). Ik zal eerst iets meer over mijzelf vertellen en wat mijn relatie is tot fotografie.

Ik ben altijd geobsedeerd geweest in fotografie. In mijn vrije tijd maakte ik de gehele dag foto’s van diverse aard, ongeacht of ik alleen was of in gezelschap van anderen, ik vergat mijn camera nooit. Gedurende enkele jaren heb ik gewerkt op een fotografie-afdeling in een groot Spaans warenhuis, waar ik de basisbeginselen van mijn kennis heb opgedaan. Na het volgen van verschillende cursussen in digitale fotografie, heb ik in 2007 besloten om fotograferen meer als hobby te zien en zo begon ik aan verschillende opdrachten voor bedrijven, bruiloften als ook voor het maken van familieportretten.

In 2008 ben ik verhuisd naar Nederland en sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in baby-, kind- en gezinsfotografie met als doel voor hen het geluk vast te leggen en te vereeuwigen. In de afgelopen jaren heb ik dan ook veel tijd geïnvesteerd om mijn fotografietechniek te verbeteren, door in het buitenland congressen te bezoeken en het volgen van workshops en online cursussen van wereldbekende fotografen.

Ik zou graag uw fotograaf willen zijn! Als je een mooie herinnering van je zwangerschap, pasgeboren baby of je familie wilt hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik zou het leuk vinden om je te helpen om deze speciale momenten in je leven voor altijd vast te leggen.

Volg me op de sociale netwerken!