fbpx
Newborn Fotograaf

Referentie Programma

Ik introduceer daarom mijn Referentie Programma voor klanten! Het succes van een bedrijf is dankzij klanten als jullie die mond op mond reclame maken. Ik waardeer dat enorm en wilde iets creëren om jullie te bedanken voor het delen van je ervaring bij Gustavo Gonzalez Fotografie. Verwijs een nieuwe klant aan Gustavo Gonzalez Fotografie en verdien €20 korting op je volgende fotosessie bovendien ook €15 korting voor je verwezen vriend!

Om in aanmerking te komen voor een verwijzingskrediet, moet je een klant zijn die al een sessie heeft geboekt en betaald of een eerdere sessie heeft gehad.

De voorwaarden:

  • Bij ontvangst van je bestelling, krijg je Referentie Kaartjes erbij. Vul je naam in en geef de kaartjes aan je vrienden of familie.
  • Verwijzingskrediet kan niet worden gebruikt voor sessies uit het verleden, afdrukken of geld terug van eerdere sessies, alleen voor toekomstige sessies bij mij.
  • Dit progamma is niet retroactief – je krijgt geen krediet voor klanten die je in het verleden hebt verwezen.
  • Je kunt zo veel mensen verwijzen als je wilt, er is geen limiet op het verwijzingskrediet dat je kunt ontvangen!
  • Het wordt alleen beschouwd als een verwijzing wanneer de persoon die je verwijst, volledig heeft betaald voor hun sessie.
  • Als verwezen vriend een sessie boekt en annuleert, ontvang je geen verwijzingskrediet.
  • Verwezen personen moeten vóór het boeken van de sessie, het referentie kaartje overhandigen, om in aanmerking te komen voor de korting.
  • Als 2 klanten dezelfde persoon verwijzen, zal ik alleen de persoon van het eerste referentie kaartje die ik ontvang crediteren.
  • Je kunt je verwijzingskrediet niet overdragen aan iemand anders en mag alleen gebruikt worden door jou.
  • Het verwijzingskrediet heeft geen geldwaarde, het is alleen een opmerking op je account en een korting op je volgende sessie.

Mocht je nog vragen hebben stuur een e-mail naar info@wordpress-463744-1452888.cloudwaysapps.com

Mis het niet!

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanbiedingen en speciale acties van Gustavo Gonzalez Fotografie? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief

Newborn Fotograaf

ARNHEM
Utrechtseweg 310, Gebouw B46, 6812AR
Alleen op afspraak

06.83699324
info@wordpress-463744-1452888.cloudwaysapps.com

Gustavo Gonzalez is een newborn fotograaf, zwangerschapsfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Arnhem

Kijk voor meer informatie over de prijzen bij tarieven op de website van Gustavo Gonzalez.
Daarnaast maak ik ook foto’s op buitenlocatie, ideaal voor zwangerschap, gezinnen en kinderen.
Ik ben beschikbaar om te fotograferen bij je thuis of op een andere locatie naar keuze. Neem contact met mij op voor meer informatie.
Ik fotografeer ook voor catalogi en/of reclame. Vraag eerst voor beschikbaarheid en prijzen.
Als je de foto’s van Gustavo Gonzalez Fotografie wilt gebruiken in een publicatie zoals een boek, tijdschrift, online publicatie of reclame, neem dan eerst contact met mij op voor licentie.
De volledige lijst met fotografische diensten van Gustavo Gonzalez Fotografie omvat:
Zwangerschapsfotografie, Newborn Fotografie, Babyfotografie, Peuterfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie en Portretfotografie.

Nbp logo
Proud Member of NewbornPhotography.com
The #1 Community for Professional Newborn Photographers