fbpx
Fotograaf Arnhem

Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik ben een fotograaf gespecialiseerd in newbornzwangerschap-, kinder- en familiefotografie. Ik geniet enorm van mijn werk en tot nu toe houden mijn klanten van de ervaring om samen met mij te werken.

Nee, alhoewel familiefotografie wél mijn specialiteit is, heb ik op bepaalde momenten ook fotoshoots gemaakt van speciale gelegenheden, of voor een bedrijfscatalogus. Te denken valt aan webshop fotografie/productfotografie. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit type werk, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.

 

Nee, wél zal ik je de beste foto’s van je sessie aanbieden. Het eerste wat ik doe na het verzamelen van de foto’s voor mijn werkstroom is het verwijderen van beelden met bijvoorbeeld testfoto’s, gesloten ogen, onscherpe of slecht verlichte beelden etc. Vanaf dat moment begint voor mij het bewerkingsproces.

Over het algemeen maak ik de eerste selectie en daarvan kun je er 15-25 kiezen, dit hangt af van wat we voor de fotoshoot hebben afgesproken. Wil je meer dan de vooraf aantal afgesproken aantal foto’s, dan is dat mogelijk uiteraard wel tegen betaling.

Ik werk alléén in RAW. Maar de klant echter krijgt de digitale bestanden alleen en exclusief in JPEG-formaat, dus het eindproduct na het bewerken.

Over het algemeen werk ik in mijn studio in Arnhem of op buitenlocaties. In enkele gevallen fotografeer ik bij de mensen thuis.

Op dit moment werk ik het grootste deel van de tijd in Arnhem en omgeving. Ik heb een kindje van 3 en thuis zijn met haar is erg belangrijk voor mij. Als mijn gezinssituatie het toelaat op de gewenste datum kan ik ook naar je toe reizen. Neem dan tijdig contact met mij op om te overleggen.

Ja, maar je hoeft niet bevreesd te zijn. Het contract is noodzakelijk zodat we beide beschermd zijn. Het contract is bijvoorbeeld nodig om jouw toestemming te geven om mijn foto’s te kunnen afdrukken of eventueel te kunnen publiceren op een sociaal netwerk, zoals Facebook. Ik vraag aan elke klant deze te ondertekenen.

Nee, dat is niet mogelijk, de auteursrechten blijven altijd van de auteur zelf. Wat je krijgt, is de toestemming om de foto’s te kunnen gebruiken voor persoonlijke doeleinden.

De beelden worden normaal gesproken via een online fotogalerij geleverd en blijven online voor minstens een periode van één jaar. In het geval dat de klant om de beelden vraagt om deze op CD of USB te krijgen zal ik ten minste 90 dagen na leveren ze in mijn bezit houden. In het geval, als je nog van plan bent om de beelden alsnog af te drukken of een album te bestellen, laat het me dan weten voor het einde van deze periode. Het verdient aanbeveling om na ontvangst van de beelden een back-up te maken. In het geval als je CD of USB beschadigd is en je hebt je beelden verloren, zal het leveren van een tweede exemplaar een meerprijs van €50 worden.

Newborn fotosessies

De meeste ouders nemen contact met me op na de 20e week van de zwangerschap, om de details tijdig te kunnen bespreken en het contract te ondertekenen. Ik zal rond de uitgerekende datum beschikbaar zijn zowel vóór als ná die datum. Na de bevalling, bent je zelf verantwoordelijk om contact met mij op te nemen binnen de eerste 72 uur van de geboortedatum om een afspraak te kunnen maken binnen de eerste 14 dagen van het leven van je kindje.

De sessie duurt ongeveer 3-4 uur, want we nemen de nodige tijd dat de moeder de baby kan voeden, knuffelen en laten slapen. Het is niet de bedoeling dat de baby zich aan mijn ritme aanpast, maar ik in het ritme van je kleintje. Daarom is er geen haast tijdens de sessie.

Ik weet hoe spannend het is om de eerste beelden te mogen zien. Maar houdt er rekening mee, dat na elke sessie het is nodig, de foto’s te sorteren en bewerken voor ik je de foto’s kan laten zien. Normaal voor pasgeborenen en familiesessies is de levertijd ongeveer 2 tot 4 weken.

Meestal werk ik niet met een assistent, in de meeste gevallen helpen de vader en/of moeder me graag een handje.

Natuurlijk! De beste dag voor de sessie is afhankelijk van de dag van de bevalling of dat u vrij bent met de kinderen bijvoorbeeld, dus als het nodig is in het weekend is dat geen probleem. Natuurlijk ook afhankelijk van mij agenda!

Mis het niet!

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanbiedingen en speciale acties van Gustavo Gonzalez Fotografie? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief

Newborn Fotograaf

ARNHEM
Utrechtseweg 310, Gebouw B46, 6812AR
Alleen op afspraak

06.83699324
info@wordpress-463744-1452888.cloudwaysapps.com

Gustavo Gonzalez is een newborn fotograaf, zwangerschapsfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Arnhem

Kijk voor meer informatie over de prijzen bij tarieven op de website van Gustavo Gonzalez.
Daarnaast maak ik ook foto’s op buitenlocatie, ideaal voor zwangerschap, gezinnen en kinderen.
Ik ben beschikbaar om te fotograferen bij je thuis of op een andere locatie naar keuze. Neem contact met mij op voor meer informatie.
Ik fotografeer ook voor catalogi en/of reclame. Vraag eerst voor beschikbaarheid en prijzen.
Als je de foto’s van Gustavo Gonzalez Fotografie wilt gebruiken in een publicatie zoals een boek, tijdschrift, online publicatie of reclame, neem dan eerst contact met mij op voor licentie.
De volledige lijst met fotografische diensten van Gustavo Gonzalez Fotografie omvat:
Zwangerschapsfotografie, Newborn Fotografie, Babyfotografie, Peuterfotografie, Kinderfotografie, Familiefotografie en Portretfotografie.

Nbp logo
Proud Member of NewbornPhotography.com
The #1 Community for Professional Newborn Photographers